We gaan heerlijk naar het Haarlemmerhout festival dit jaar. Mijn en ik zitten er ieder jaar op te kijken om daar naar toe te kunnen en vragen er dan ook altijd een paar snipperdagen voor om er echt van te kunnen genieten. Wij zijn enorme liefhebbers van wereldmuziek en kunnen we op het festival ons hartje ophalen. De honderden mensen die op het festival aanwezig zijn plus de grote verscheidenheid aan wereldgerechten die er aangeboden worden maken dit festival voor iedereen aantrekkelijk en er komen dan ook veel mensen vanuit het buitenland die het Haarlemmerhout festival mee willen maken.

Wij bereiden ons er dan ook echt op voor en vertrekken een dag van tevoren om op tijd aanwezig te zijn. Zo hebben we dan ook nog de kans om de stad en de omgeving te gaan bekijken. Ook gaan we nog even langs https://www.gsm-paradise.nl om de batterij dan mijn iPhone te vervangen want dat kun je zelf niet. Ik heb namelijk al een dag of twee te kampen met het probleem dat mijn iPhone weinig of niet wil opladen en dat is een duidelijk teken dat je batterij op is dus die moet vervangen worden vóór dat we vertrekken want ik wil echt niets van dit festival missen en alles opnemen. De “klaar terwijl u wacht service” gaat er voor zorgen dat ik dat dus op de dag van vertrek kan doen.

Het beloofd dit jaar echt fantastisch te worden met een enorm groot aantal buitenlandse artiesten en workshops waar je u tegen kunt zeggen. Persoonlijk zit ik op het sextet Canyengue te wachten waar ik veel van heb gehoord maar die nooit heb gezien. En mijn man is weg van Afrikaanse muziek.  Verder hebben we alles wat we nodig hebben al ingepakt dus kan wat ons betreft het feest beginnen.